Wenen Trips

Wenen Trips

Wenen Trips

Ontdek “bruisend Wenen” 

 

Komt u naar Wenen met uw bedrijf, familie, vriendinnen of vrienden? Vertel ons uw wensen en wij stellen een programma voor u samen. Een workshop koken, schilderen, fotoshoot, bier of wijnproeverij, kajakken of peddel, E scooter tour door de stad en langs de Donau, fietstocht, schilderworkshop, dagje naar een Thermen buiten de stad, wellness dag in een luxe Spa in het centrum, uitgebreid ontbijten buiten de deur, yoga achter de gevels van een van de statige gebouwen in de binnenstad, De Kus van Gustav Klimt zien, een cocktail drinken in een hippe nachtclub, een dag als Sissi, chique dineren, er is zoveel te doen, alles kan in deze bruisende wereldstad.

Wenen is een bruisende stad! Je kunt in Wenen alle kanten op. Of U nu houdt van kunst, muziek, lekker eten, Wellness, in beweging zijn of shoppen.

Wenen heeft haar klassieke imago van zich afgeschud. Er is meer in Wenen te doen dan het paleis van Sissi bekijken en de Stephansdom beklimmen. U kunt aan de pracht & praal nog steeds zien dat deze stad vroeger het machtige centrum van Europa was. Daarnaast hebben hippe wijken zich in sneltreinvaart ontwikkeld : kleine straatjes met leuke boetieks, barretjes en speciale restaurantjes.

In Wenen vind u een unieke combinatie van oud en nieuw: klassieke kunst en street art, een sterke culinaire traditie en eten van over de hele wereld, gemütliche cafés en hippe clubs. De stad is bovendien groen en u hoeft maar een klein stukje met het openbaar vervoer te reizen om midden in de natuur terecht te komen.

We gaan graag samen met u op ontdekkingstocht in deze veelzijdige stad! We bieden Lifestyle trips aan die van een thema voorzien zijn.

Vertel ons uw wensen en wij gaan aan de slag! Met een sterk netwerk dat net een tikkeltje extra wil doen maken wij een programma zodat u en uw gasten een onvergetelijke tijd krijgen in Wenen.  Is er iets wat u graag wilt, maar het staat hier niet bij? Wij denken graag mee over uw onvergetelijk bezoek aan deze wereldstad.


img

Komt u alleen of met z’n tweeën, vrienden of vriendinnen, familie of bedrijf, heeft u een Wenen reis geboekt als verrassing en heeft u een programma nodig?

img

In Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

img

Een droom die uitkomt! Een dag als Sissi in Wenen.
Met jouw vriendinnen, geliefde, familie of personeel.

img

Reist u liever alleen dan heeft Wenen Bruist iets bijzonders!

img

Uw bedrijfsuitje in Wenen? Wij regelen het voor u.