Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik

Annemiek Michielse

GetInlineIn Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad! Vroeger was ik wel eens in Wenen geweest, maar de stad zoals ik hem in herinnering had – Sissi en mooie oude gebouwen- heeft flink wat veranderingen doorgemaakt! Dat de stad de laatste jaren uitgegroeid is tot een hippe verrassende stad valt niet te ontkennen. Zelf heb ik jaren reizen begeleid en ik wil Wenen graag delen met anderen, maar dan op een speciale manier! Het klassieke Wenen en het ‘Lifestyle’ Wenen. Mijn gasten wil ik een onvergetelijke tijd bezorgen door de reizen met aandacht te verzorgen en flexibel op persoonlijke wensen in te gaan. Samen bruisend Wenen ontdekken en mooie herinneringen verzamelen om later op terug te kijken!

Ik werk samen met een team gecertificeerde Nederlandse gidsen. Collega reisbureaus in Wenen en in Nederland om uw reis zo compleet mogelijk te maken.

Mijn lievelingsplekjes in Wenen: Het Museumquartier, er is altijd iets te doen op het gebied van kunst & muziek, en het 7e vanwege de restaurantjes en hippe winkels. Het 7e bezirk is een van de 23 wijken in Wenen. Het 1e bezirk is het centrum van Wenen. Bezirk is de Weense naam voor wijk.


img

Met de Lifestyle trip 'culinair in Wenen' ontdek je de bijzondere combinatie van Oost- en West-Europese invloeden op de Weense keuken, snuif je alle geuren en

img

Lifestyle trips zijn stedentrips voor mensen die meer willen meemaken dan alleen dat wat in de reisgidsen staat. Naast de mooie bezienswaardigheden die je

img

Met de Lifestyle trip 'Wellness in Wenen' geniet je van een luxe Spa in het beroemde Sacher hotel en ontspan je tijdens een yogales in één van de trendy

img

Wij hebben jaren lang ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Of wilt u met de directie en de raad van bestuur een aantal collega-bedrijven in Wenen