Single trips

Single trips

Single trips

Exclusieve reis voor alleenreizende, avonturiers, cultuurzoekers, creatievelingen en ondernemers

Reist u liever alleen dan heeft Wenen Bruist iets bijzonders! U komt een paar dagen naar Wenen en ontdekt de stad, op zoek naar nieuwe dingen en inspiratie. Dit keer niet in een hotel maar in een typisch Weens huis tussen de Locals. Tenzij u voorkeur heeft voor een hotel. We gaan samen op pad in de wijk en de stad, ik laat u alles zien. We ontdekken plekken die niet in de reisgidsen staan. Zo heeft u een goede basis om er verder op uit te gaan.

Locale winkels, restaurants en bars. Naar een Yogales in één van de statige panden in Wenen of gun uzelf een middag Wellness in een prachtige Spa in de stad, een fotoshoot of een workshop schilderen, koken of keramiek bakken? Een dag buiten de stad de natuur in, skieën, een dorp bezoeken. Vooraf nemen we door wat u het liefst doet, vervolgens maken wij een plan. Flexibel ingaan op wensen is belangrijk. Eenmaal in Wenen zit u niet vast aan een strakke planning. Voor sommige activiteiten is een reservering nodig.

Heeft u zelf iets te bieden? Wilt u een voordacht houden, heeft u een boek geschreven of bent u ondernemer en wilt u zich hier gaan vestigen. Heeft u bijvoorbeeld een architectenbureau en wilt u netwerken in Wenen?

Wilt u een paar maanden proef wonen in Wenen, zodat u zeker weet of het iets voor u is?

Daarbij kan ik u wegwijs maken en contacten leggen.

Laat u gedachten gaan, als er vragen zijn kunt u mij bellen, appen, +43.6766720372, een mailsturen of via het onderstaand contactformulier.

Liebe Grüsse,

Annemiek


img

Komt u alleen of met z’n tweeën, vrienden of vriendinnen, familie of bedrijf, heeft u een Wenen reis geboekt als verrassing en heeft u een programma nodig?

img

In Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

img

Een droom die uitkomt! Een dag als Sissi in Wenen.
Met jouw vriendinnen, geliefde, familie of personeel.

img

Reist u liever alleen dan heeft Wenen Bruist iets bijzonders!

img

Uw bedrijfsuitje in Wenen? Wij regelen het voor u.