Wellness City Trip Wenen

Wellness City Trip Wenen

Wellness City Trip Wenen

63562

Ik ben Annemiek Michielse. Sinds 2014 woon ik in Wenen. Vroeger was ik wel eens in Wenen geweest, maar de stad zoals ik hem in herinnering had – Sissi en mooie oude gebouwen- heeft flink wat veranderingen doorgemaakt! Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

Dat Wenen de laatste jaren uitgegroeid is tot een hippe verrassende stad valt niet te ontkennen. Zelf heb ik jaren reizen begeleid en ik wil Wenen graag delen met anderen, maar dan op een speciale manier! Mijn gasten wil ik een onvergetelijke tijd bezorgen door de reizen met aandacht te plannen en flexibel op persoonlijke wensen in te gaan.

Ik ben Inge van Berlo, de coach van jullie reis. Momenteel werk ik als burn-out en stress coach voor bedrijven. Daarnaast ben ik in opleiding voor Tai Chi en Chi Gong docent. Reizen is een van mijn passies. Ik heb de laatste 13 jaar honderden mensen begeleid. Dit wil ik niet alleen doen in een werkomgeving, maar ook op reis. Tijdens mijn trips door Europa, Azië, Amerika en Zuid Amerika heb ik geleerd hoe je moet loslaten en accepteren. Deze levenswijsheden wil ik jullie in Wenen mee geven door mijn verhaal te vertellen. Daarnaast wil ik jullie kennis laten maken met het oplossingsgericht coachen. Stel je vraag aan mij en wij gaan samen in gesprek. Welke vraag je ook stelt, ik geef je oplossingen en zorg voor een positieve energie boost.

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden.
Neem contact met ons op:


img

In Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

img

Komt u alleen of met zijn met z’n tweeën, met een groep vrienden of vriendinnen, familie of bedrijf, of heeft u een Wenen reis geboekt als verrassing maar heeft u een programma nodig?

img

Een droom die uitkomt! Een dag als Sissi in Wenen.
Met jouw vriendinnen, geliefde, familie of personeel.

img

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren?