Wellness City Trip Wenen

Wellness City Trip Wenen

Wellness City Trip Wenen

63562

 

Ik ben Inge van Berlo, de coach van jullie reis. Momenteel werk ik als burn-out en stress coach voor bedrijven. Daarnaast ben ik in opleiding voor Tai Chi en Chi Gong docent. Reizen is een van mijn passies. Ik heb de laatste 13 jaar honderden mensen begeleid. Dit wil ik niet alleen doen in een werkomgeving, maar ook op reis. Tijdens mijn trips door Europa, Azië, Amerika en Zuid Amerika heb ik geleerd hoe je moet loslaten en accepteren. Deze levenswijsheden wil ik jullie in Wenen mee geven door mijn verhaal te vertellen. Daarnaast wil ik jullie kennis laten maken met het oplossingsgericht coachen. Stel je vraag aan mij en wij gaan samen in gesprek. Welke vraag je ook stelt, ik geef je oplossingen en zorg voor een positieve energie boost.

Ik ben Annemiek Michielse. Sinds 2014 woon ik in Wenen. Vroeger was ik wel eens in Wenen geweest, maar de stad zoals ik hem in herinnering had – Sissi en mooie oude gebouwen- heeft flink wat veranderingen doorgemaakt! Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

Dat Wenen de laatste jaren uitgegroeid is tot een hippe verrassende stad valt niet te ontkennen. Zelf heb ik jaren reizen begeleid en ik wil Wenen graag delen met anderen, maar dan op een speciale manier! Mijn gasten wil ik een onvergetelijke tijd bezorgen door de reizen met aandacht te plannen en flexibel op persoonlijke wensen in te gaan.

4 dagen ontspannen & opladen

5-9 & 26-30 september 2019

24-28 oktober 2019

De eerste 2 nachten slaap je in de hipste wijk van Wenen, in hotel Brillantengrund. Een leuk familiehotel met schitterende binnentuin. De dagen starten we met Chi gong in de morgen door coach Inge. Annemiek woont in Wenen en leert jou de leukste plekken en winkels kennen. Na deze 2 dagen stad, ga je lekker relaxen in het luxe 5 sterren wellness hotel Steierhof. Verse sapjes, heerlijk ontbijt, lunch & diner en de hele dag badderen met daarnaast Chi gong om wakker te worden en 2 individuele coaching sessies van Inge.

Inclusief

Privétransport van vliegveld Wenen heen en terug
2 nachten in Brillantengrund inclusief ontbijt
Welkomst drankje
Walking tour door Wenen
Privé transport van Wenen naar Wellnesshotel Steierhof
2 x Shiatsu stoelmassage
2 nachten in een privé kamer van Wellnesshotel Steierhof op basis van 1 persoon
Welkomstdrankje
Gebruik van alle Wellness ruimtes & Steierhof beschikt over een dames Spa
Uitgebreid ontbijt, verse sapjes, lunch, middag hapjes, 5 gangen dinner
Massage 25 minuten, Packing 30 minuten
Slippers en gebruik van badjas
3x Chi gong les in de ochtend
2x individuele coaching van 45 minuten met Inge

Exclusief:

Vliegticket naar Wenen en retour Nederland
Lunch, dinner & drankjes in Wenen
Drankjes, diner hotel Steierhof en hotel Brillantengrund
Persoonlijke uitgaven tijdens deze trip

4 dagen € 990

Heeft u vragen over deze reis of wilt u direct boeken

Neem contact met ons op:


img

In Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

img

Komt u alleen of met zijn met z’n tweeën, met een groep vrienden of vriendinnen, familie of bedrijf, of heeft u een Wenen reis geboekt als verrassing maar heeft u een programma nodig?

img

Een droom die uitkomt! Een dag als Sissi in Wenen.
Met jouw vriendinnen, geliefde, familie of personeel.

img

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren?