Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren? Wilt u met de directie en de raad van bestuur een aantal collega-bedrijven in Wenen bezoeken of vindt u dat de teamspirit van uw afdeling wel wat vergroot mag worden en wilt u dat met leuke activiteiten in Wenen oppakken?

Wenen Bruist kan dit bijzondere bedrijfsuitje voor u samenstellen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met het bijzondere reisgezelschap. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van een speciaal diner, een bezoek aan collega-bedrijf tot uitdagende activiteiten om de teamspirit te vergoten!

Dus laat u inspireren en schets ons uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen u alle mogelijkheden.
Neem contact met ons op:

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt. Dan zal ik, uw vaste contactpersoon, beginnen met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen. Daarna zet ik uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit wat u wilt en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere tijd.


img

In Augustus 2014 verhuisde ik naar Wenen. Al snel was ik in de ban van deze bijzondere stad!

img

Komt u alleen of met zijn met z’n tweeën, met een groep vrienden of vriendinnen, familie of bedrijf, of heeft u een Wenen reis geboekt als verrassing maar heeft u een programma nodig?

img

Een droom die uitkomt! Een dag als Sissi in Wenen.
Met jouw vriendinnen, geliefde, familie of personeel.

img

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren?